Luuserit, asennetta perkele!

bmd

Etsimme joukkoomme reippaita, innostuneita ja asiakaspalveluhenkisiä huipputyyppejä vahvistamaan Oy Suomi Ab-tiimiämme. Jos tunnistat itsessäsi huipputyypin saatat olla etsimämme henkilö. Tarvitsemme hyviä tyyppejä, loistavia tyyppejä hommaan kuin hommaan, yritysjohtajasta huoltamotyöntekijään. Ammattitaidolla ei ole enää niin väliä, ei osaamisella, ei tekemisen sisällöllä. Tärkeintä on että pöhisee, on dynamiikkaa.  Myös kirkko tarvitsee huipputyyppejä ja huippumeininkiä. Tavallinen, keskiverto ei enää riitä. Ei riitä, että lapset normikastetaan, parit normivihitään, vainajat normihaudataan vaan nyt  huippupapin pitää huippukastaa, huippuvihkiä, huippuhaudata.

Kärsimyksessä on kirkolle nyt markkinarakoa. Huippukirkon pitää ottaa köyhästä koppi ja innovoida kuoleman ja hädän kohtaamisesta kirkolle uusia, huippuseksikkäitä, personoituja, yksilöllisesti profiloituja, digitaalisia sovelluksia, palvelumuotoiltuja vetovoimatekijöitä, virtualisoimaan elämä ensi hetkistä alkaen viimeiseen hengenvetoon saakka, julistaen digitaalista pelastuksen sanomaa ja deletoimalla chat-papin välityksellä someseurakuntalaiset digitaivaaseen. Tarvitsemme huipputyyppejä virtualisoimaan hautaustoimi jälkiteolliseksi kuoleman palvelumuotoiluksi, hautausapplikaatioksi, kuolemaportaaliksi, kuoleman Oikotieksi, Zalandoksi, über-hautausalustaksi. Tarvitsemme huippupappeja julistamaan eliitin evankeliumia, jossa egoismi naitetaan kristilliseen lähimmäisenrakkauteen, jossa eskapismin kaipuu yhtyy hubbabubba-teologian dynaamiseen sumuverhoon. Tarvitsemme huippupappeja julistamaan tulossa olevasta armon, anteeksiannon ja suvaitsevaisuuden ajasta, joka kätkee eliitin toteuttaman hyvinvointivaltion romuttamisen ja Jumalan valtakunnan, almuyhteiskunnan syntymisen.

Haluatko sinä olla pelastamassa isänmaata, olla huipputyyppi vai jäädä kotisohvalle makaamaan ja sosiaaliturvaa nautiskelemaan? Haluatko olla ulossuljettu, b-luokan kansalainen? Haluatko että sinut loppusijoitetaan työttömyyskortistoon, leipäjonoon, sossun luukulle, vankilaan, vanhainkotiin, suljetulle psykiatriselle osastolle? Se on sinusta itsestäsi kiinni pääsetkö ykkösviisikkoon vai joudutko vilttiketjuun, pääsetkö voittajien vai luusereiden joukkoon. Oy Suomi Ab ei ole mikään köyhien ikuinen ilmaispäivä Linnanmäellä. Se tulee sulkemaan ulkopuolelle jokaisen turhan ja tehottoman yksilön. He ovat vain rasite, kuluerä, joka näkyy vientituotteen hinnassa, ja siksi meillä ei  kauppa käy.

Koko suomalaisen surkeuden syynä on hyvinvointivaltio ja sen suojaavat rakenteet. Meillä on massoittain luusereita, koska yhteiskuntaan on luotu vapaamatkustamisen mahdollisuus, joka on vielä saatu näyttämään hyveeltä. Meillä ei ole enää varaa ylläpitää turhaa ja kallista hyvinvointivaltiota. Me olemme hyvinvointivaltion vankilassa. Siksi vienti ei vedä ja velka kasvaa. Velkakello tikittää kohti tuomiopäivää kuin aikapommi. Syyllisiä ovat ne jotka eivät omista pääomaa, työssä käyvät ja työttömät, lapset, vammaiset, sairaat, eläkeläiset, toimeentulotukea saavat, naisvaltaisten alojen pienipalkkaiset työntekijät, turvapaikanhakijat, maahanmuuttajat, muslimit. Koko kansa on pelkkä valtava kustannuserä ja talouden elpymisen este. Jotta me voisimme pelastaa hyvinvointivaltion, meidän on tuhottava se, koko julkinen sektori, terveydenhuolto, yliopistot, koululaitos, vanhustenhoito, lasten päivähoito.  Meidän on vietävä leipä teidän ja teidän lastenne suista, maksettava teille palkkaa jolla ei tule toimeen ja yksityistettävä viimeinenkin tiili valtion omistuksesta ja julkiselta sektorilta.

Nyt pitää olla pöhinää, superlatiiveja ja amerikankielisiä sanoja. Nyt tarvitaan innovatiivisia innovaattoreita, jotka innovoivat innovatiivisia innovaatioita. Sinun pitää olla yhden ihmisen monialayritys, osaamis- ja innovaatiokeskus. Huipulle pääsee vain hylkäämällä keskinkertaisuudet. Hyvä ei kelpaa. Pitää olla huippua. Sinä olet inhimillinen pääoma, joka ei tarvitse mitään valtion holhousta, ei passivoivaa sosiaaliturvaa, työttömyys- tai toimeentulotukea vaan sinun pitää huolehtia itse omasta kilpailukyvystäsi, osaamisestasi, sex appealista, markkina-arvosta, arvon lisäyksestä. Älä maksata muilla elämääsi vaan ole rohkeasti ja uljaasti oman itsesi varassa.

Ainoa mitä sinulta odotetaan, on oikea asenne. Se ratkaisee kaiken. Ilman sitä ei töitä löydy. Lopeta siis se urputus, iänikuinen kitinä ja valitus, kääri hihat ja ryhdy hommiin! Emme tarvitse jääriä, emme kyselijöitä ja kyseenalaistajia, jotka vatvovat ja märehtivät asioita tai tuhlaavat aikaa turhiin jaappaamisiin, kriittisiin keskusteluihin. Nyt on hätätilanne. Nyt on kriisi. Suomi pitää saada nousuun! On toiminnan aika, ei demokratian. Suomi tarvitsee kipeästi notkeita huipputyyppejä, jotka eivät asetu poikkiteloin ja inise oikeudenmukaisuuden ja etiikan perään.

Köyhät ja muut surkimukset! Me teemme teistä huipputyyppejä ja pelastamme teidät vastuullisiksi ja vapaiksi ihmisiksi henkilökohtaisesti velvoittavilla työllistämis- ja sosiaaliturvasopimuksilla, joilla valmennetaan tervettä, elinvoimaista, osaavaa ja kyvykästä kansakuntaa, jonka jäsenet voivat menestyä myös globaalissa kilpailussa. Nyt perse ylös penkistä, ryhtiliike pystyyn, ylös, ulos ja maailmaa valloittamaan. Arbeit macht frei!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Luuserit, asennetta perkele!

  1. Toit mieleeni Sinuhen. Surullista, miten Waltarin romaanin historiallinen ja osin kuvitteellinen maailma arvoineen heijastuu nykypäivän Suomessa. Kukaan ei saa kysyä miksi, rikkaan on rikastuttava, köyhän on köyhdyttävä. Totisesti. Ja epäpyhä kirkko tukee valtiovaltaa kuin Ammonin papit faaraota odottaen hyötyvänsä ja saavansa osansa. Puhutut sanat ovat tyhjiä, lauseet merkityksettömiä. Kirkko saa rikastua, välillä muistaen köyhiä almuillaan, vaikka varallisuutta olisi tehdä paljon hyvää ja parantaa monen elämää.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s