Saatanan tunarit!

Kekkonen kääntyy haudassaan, kun näkee mitkä saatanan tunarit tätä maata johtaa. Täystuhohallitus on vienyt maamme katastrofin partaalle niin taloudellisesti, moraalisesti, sivistyksellisesti, sosiaalisesti kuin puolustuspoliittisesti.

Näyttökuva 2016-02-21 kello 13.39.45

Elämme apokalyptisia aikoja, kun USAn ilmavoimat lähettävät Suomeen kuusi F-15 hävittäjää ja noin sata sotilasta. Kyse on kaikkien aikojen suurimmasta Yhdysvaltain ilmavoimien kanssa järjestetystä harjoituksesta Suomen maaperällä. Jatkoa saamme loppukeväällä kun parisenkymmentä Stryker-panssaria ja 150 sotilasta osallistuvat Arrow-harjoitukseen Niinisalossa.

Taustalla on Suomen ja Naton välillä syksyllä 2014 solmittu isäntämaasopimus. USA-armeija tulee siis Suomeen harjoittelemaan isäntämaasopimuksen mukaista maahantuloa ja yhteistyötä Suomen armeijan kanssa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001121710.html?ref=rss

Isäntämaasopimus on täydellinen kusetus. Sen solmiminen ohitti täysin edustuksellisen demokratian. Sopimuksen allekirjoitti puolustusvoimien komentaja, kenraali Jarmo Lindberg. Suomessa siis sotilaat tekevät maatamme koskevia kauaskantoisia, koko kansan suvereniteettia koskevia merkittäviä ratkaisuja. Stubbin hallitus antoi siunauksensa sopimukselle. Stubb totesi, ettei sopimus tarvitse eduskunnan hyväksyntää koska se on vuonna -94 Naton kanssa solmitun rauhankumppanuussohjelman mukainen.

Pekka Visuri, eversti evp., valtiotieteiden tohtori kommentoi sopimusta näin:

Tää tulkinnan mahdollisuus on olemassa, että vaivihkaa on jo annettu mahdollisuus, että hyvinkin helposti voitaisiin päästää Nato-joukkoja tai – toimintoja Suomen alueelle. Tai sallia läpikulku Suomen alueen kautta johonkin.

Suomen entinen ulkoministeri, Yhdysvalloissa asuva professori Keijo Korhonen puolestaan totesi:

Kysymyksessä ei ole pelkästään yhteisymmärrys Suomen Nato-operaatioille, harjoituksille ja vastaavalle toiminnalle antamista tukitoimista. Kysymys on Suomen valtion maa-, vesi- ja ilma-alueen varauksettomasta ja sitovasta luovuttamisesta sotilasliitto Naton jäsenvaltioiden käyttöön mitä tahansa sotilaallisia operaatioita varten.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/04/20/natosta-isanta-taloon-kasikirjoitus

Isäntämaasopimus on kauttakulkusopimus, joka antaa USA-Nato joukoille mahdollisuuden Venäjän vastaiseen interventioon. Sopimus ei periaatteiltaan eroa mitenkään varsinaisten Nato-maiden keskinäisistä sopimuksista. Se antaa mahdollisuuden käyttää maatamme tarvittaessa suoraan hyökkäykseen.

Isäntämaasopimus ja USA-Naton harjoitukset Suomessa ovat osa USAn globaalia strategiaa ja laajaa Atlantic Resolve – operaatiota, joka käynnistyi Venäjän Krimin-miehityksen jälkeen.

http://edition.cnn.com/2016/02/15/politics/u-s-f-15-finland-training-exercise/index.html

Operaation seurauksena USA on vahvistanut tukeaan Naton eurooppalaisille liittolaisilleen ja läsnäoloaan erityisesti itäisissä liittolaismaissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Romanissa, Bulgariassa, Unkarissa. Äskettäin Obaman hallinto nelinkertaisti tukensa Euroopan liittolaisilleen, vajaasta 800 miljoonasta dollarista 3,4 miljardiin dollariin. USA lisää myös Euroopan maajoukkojensa määrää yhdellä 3000-5000 sotilaan taisteluosastolla.

https://www.nationaljournal.com/media/documents/2016/02/19/ERI-Deep-Dive-FY17.pdf

Olemme asettuneet keskelle suurvaltojen välistä konfliktia ja antaneet maaperämme, ilmamme ja vesistömme toisen vallan käyttöön mahdollisia sotilasoperaatioita varten. USA-Naton läsnäolo Suomessa on suora uhkaus Venäjälle.

Järjettömiä ovat päättäjämme. Suomi ei ole uhka Venäjälle, mutta Nato-Suomi on. Olemme unohtaneet Paasikivi-Kekkosen linjan syvän viisauden. Olemme unohtaneet vuoden 1941, jolloin edellisen kerran annoimme kauttakulkusopimuksen kun 200 000 Saksan armeijan sotilasta, yhdessä Suomen armeijan kanssa, hyökkäsi maamme kautta Barbarossa – operaation mukaisesti Neuvostoliittoon.  Olemme unohtaneet geopolitiikan, maamme sijainnin, reilun tuhannenkolmensadan kilometrin yhteisen rajan Venäjän kanssa.

Presidentti Kekkonen totesi vuonna 1961:

Suomi on ollut lännen ja idän rauhaton rajamaa. Vuosisatojen mittaan se on maantieteellisen sijaintinsa vuoksi saanut antaa raskaat veriuhrit. Eikö ole tullut aika, että Suomi voisi tähän asti kohtalokkaan erikoisasemansa kääntää hyödyksi itselleen ja muille, so. turvata oman rauhansa sekä toimia myös sillanrakentajana lännen ja idän välillä? Tämä välitystehtävä edellyttää, että me itse tunnemme olevamme turvatussa asemassa.

Kekkonen tule ja pelasta meidät näiltä saatanan tunareilta, jotka ovat viemässä maatamme kohti tuhoa.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s