Mamut – vierasesine isännän organismissa

Katsoin ”Elokuvan kätketty ideologia”-dokkarin jossa filosofi Zizek puhuu mm. fasismista ja rasismista. Zizek toteaa, että fasismi on pohjimmiltaan konservatiivinen vallankumous. Fasistit sanovat kyllä taloudelliselle kehitykselle, modernille teollisuudelle. He pyrkivät tehokkaaseen yhteiskuntaan samalla haluten  säilyttää sen perinteisen hierarkkisuuden ilman luokkaristiriitoja tai muita vastakkainasetteluja. Ongelma on siinä, että ristiriidat kuuluvat kapitalismiin. Modernisaatio, teollistuminen hajottaa vanhoja ja vakaita yhteiskunnallisia suhteita. Kapitalismi merkitsee sosiaalisia konflikteja. Se toimii epävakauden kautta. Siksi asioiden huonosti menemiselle tarvitaan ideologinen selitys. Vaikka kapitalismi on syy, tarvitaan ulkopuolinen syy, ideologinen kehys.  Kansalaiset ihmettelevät, että missä on ongelma. Ei voida ajatella, että kriisit ovat sisäsyntyisiä, kapitalismin omasta dynamiikasta johtuvia vaan tarvitaan ulkopuolinen tekijä.

Näyttökuva 2016-01-10 kello 11.34.07

Yhteiskunnassa kaikki meni hyvin siihen saakka kunnes ne toiset, sotia ennen juutalaiset ja nyt meidän tapauksessa, mamut, penetroituivat yhteisöruumiiseen. Samoin kuin juutalaiset olivat aikoinaan vierasesine isännän organismissa, ovat nyt mamut. Kriisissä olevassa yhteiskunnassa ihmisten pelkojen paljous tiivistetään yhteen, sijaiskärsijään, syntipukkiin, nyt siis mamuun. Kansanruumiin tervehdyttämiseksi vierasesine täytyy poistaa. Se edellyttää kansanruumiseen penetroijan (maahantunkeutujan) demonisoimista. Esitetty kuva juutalaisista oli kahtalainen, ristiriitainen. Toisaalta heidät esitettiin yliälykkäinä, toisaalta vulgääreina, likaisina ja saastaisina. Kuitenkin he lopulta yrittivät viedä rahamme, käyttää hyväksi tyttöjämme jne. He vain yrittivät naamioida itsensä kunnon saksalaisiksi mutta olivat silti todellisuudessa vierasesine kansanruumiissa, vaikka olisivat olleet toisen tai kolmannen polven saksalaisia. Muun muassa Albert Einstein kätki natsien mielestä vihansa saksalaisia kohtaan hämärään juutalaiseen pseudotieteeseensä.

Rasismissa toinen ei ole vain vihollinen vaan häneen liitetään jokin erityinen, perverssi nautinto, kuten se, että he haluavat raiskata naisemme tai toisin päin, että tämä toinen yrittää viedä meiltä nautintomme, häiritä elämäntapaamme. Mamu-vastustajat fantasioivat raiskauksista, joko maahanmuuttajien tekemistä tai siitä kuinka he itse raiskaavat “suvakkihuoria” ja “vihervassareita”, kuten Jussi Halla-Aho totesi vuonna 2008: ”raiskaukset lisääntyvät joka tapauksessa, raiskatuksi tulisivat oikeat ihmiset eli vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä”.

Fasismi plagioi ja perversoi. Se käyttää demokratiaa hyväkseen omien demokratian vastaisten arvojen levittämiseen. Se lainaa esim. sosiaalidemokratialta solidaarisuuden vääristäen sen ja kaventaen koskemaan orgaanista yhteisöä, vierasesineestä puhdistettua kansaa. Kun maahantunkeutuja on automaattisesti vihollinen voidaan jo puhua natsismista.

Se ideologinen mekanismi minkä kohteeksi juutalaiset joutuivat, on nyt siis tapahtumassa maahanmuuttajien kohdalla. Ihmisiä mobilisoidaan toimintaan ideologisen kehyksen avulla. Epäilys mamuja kohtaan on avattu. He ovat vierasesine isännän organismissa, puhtaassa kansanruumiissa. Jotta kansanruumis tervehtyisi, heidät on poistettava. Mielten muokkausta on tehty jo vuosia. Uusnatsien katupartiot, kuten Odinin soturit, ovat tämän kehityksen luonnollinen seuraus. Katupartiot ovat jäävuoren huippu, sen helposti havaittava osa. Ne osoittavat maassamme vallitsevan vahvan fasistisen virtauksen. Samaan sarjaan kuuluvat monet mamu-kriittiset tahot, kuten Rajat kiinni-liike, Finnish Defence Leaque, Suomen Sisu, Suomen Vastarintaliike, 612-mielenosoitus, Sarastus-lehti.  Kirkasta ajankuvaa osoittaa myös se, että Suomen poliittiseen eliittiin kuuluu kristillisen terroristin Breivikin hengenheimolaisia ja se, että rasistisista ja fasistisista puheista on tullut salonkikelpoista.

Huomiota herättävää on myös monien kristittyjen mukanaolo näissä liikkeissä. Suomen Sisun kohdalla voitaneen jo puhua kristillisestä terroristijärjestöstä kun Sisun piirisihteeri Juha Mäenpää kiitti Jumalaa pakolaisten vastaanottokeskuksen tulipalosta ja toinen piirisihteeri, helluntaiuskovainen, James Hirvisaari kehotti väkivaltaan ja jo lopulliseen ratkaisuun maahanmuuttajien kohdalla.

On kuitenkin nähtävä vielä laajempi kuva. Nämä liikkeet manifestoivat sen pahuuden, joka on kätkettynä finanssikapitalismin sydämeen, umpikujan, johon länsimainen kulttuuri on joutunut. Ne imitoivat ja peilaavat finanssikapitalismin ihmisarvon halveksuntaa. Ne ovat indikaattoreita jotka tuovat esiin sen mikä on ollut kätkettynä eriarvoistavassa ja ihmistä halveksivassa valtapolitiikassa, 80-luvulta lähtien, kun taloustotalitarismin maihinnousu ja hyvinvointivaltion alasajo alkoi rahamarkkinoiden vapauttamisella. Katupartiot edustavat samaa ihmisarvon halveksuntaa kuin hallituksen ja EK:n ideologia. Ne ovat sen katutason toimijoita, puhtaanapitolaitos, jotka puhdistavat kansanruumiin saastuttavista tekijöistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s