Kuulkaa tätä, te hallitusherrat!

15.12.2015 on historiallinen päivä. Tuona päivänä katkesi lopullisesti suomalaisen hyvinvointivaltion selkä, kun hallitus teki samanaikaisesti useita merkittäviä laajoja kansanryhmiä koskevia heikennyksiä, kuten kuntien peruspalvelujen valtionosuuden leikkaukset, eläkkeensaajien asumistuen, työttömyysturvan ja matka- ja lääkekorvauksien heikennykset, lasten tasa-arvoisen päivähoidon rajaaminen, yliopistojen määrärahojen leikkaukset, maksuttomasta opiskeluoikeudesta luopuminen, lapsilisien indeksisidonnaisuuden poistaminen, lasten aamu- ja iltapäivätoiminnan maksujen korotus. Nyt pää on auki yhä syvenevälle yhteiskunnan suojaavien rakenteiden alasajolle ja eriarvoisuuden kasvulle. Nämä heikennykset koskettavat ensi sijassa yhteiskuntamme heikommassa asemassa olevia, vanhuksia, lapsia, sairaita, opiskelijoita. Hallituksen päätökset ovat epäoikeudenmukaisuudessaan vertaansa vailla. Ne ovat hyökkäys kansalaisten perusoikeuksia vastaan. Ne ovat hyökkäys köyhiä ja heikkoja, ihmisen arvokkuutta vastaan. Samalla hallitus kaavailee lainvastaisia maahanmuuttajien perusoikeuksien heikennyksiä tarkoituksena tehdä Suomeen tulo heille mahdollisimman epähoukuttavaksi. Samaan aikaan kun kaikki tämä tuho tapahtuu, hallitus on myötävaikuttamassa maahanmuuttajiin kohdistuvan rasistisen terrorin kasvuun. Hallituksen toimet ovat jumalattomia ja jumalattoman törkeitä. Se ansaitsee nyt vahvimman mahdollisen tuomion Vanhan testamentin profeettojen hengessä.

 2IMG_0532

Kuulkaa tätä, te hallitusherrat!

Te sorratte vähävaraisia ja riistätte köyhiä. Pyhyytensä kautta on Herra Jumala vannonut:

Teille koittaa aika, jolloin teidät raahataan pois väkäpiikeillä, kalakoukuilla viimeistä myöten.

Kuulkaa, te Suomen päämiehet, te kansan johtajat!

Eikö teidän tulisi tietää, mikä on oikein? Mutta te vihaatte hyvää ja rakastatte pahaa. Te nyljette ihmisiltä nahan, revitte lihan heidän luistaan. Te kiskotte nahan ihmisten päältä, rikotte heidän luunsa, paloittelette heidät kuin lihat kattilaan. Te väännätte suoran vääräksi ja pidätte oikeutta pilkkananne, te rakennatte maata valheilla ja pidätte taloutta vääryyden keinoin.

Lahjuksia vastaan tämän maan päättäjät jakavat oikeutta, palkasta media, heidän lakeijansa opettaa, maksusta heidän asiantuntijansa ennustavat. Teidän tähtenne maa kynnetään pelloksi, Helsingistä tulee rauniokumpu ja Senaatintorin peittää metsä.

Te olette murskanneet Suomi-neidon jalat ja kädet, haavoittaneet sen sydäntä. Kuuluttakaa ympäri Suomenmaan: Tulkaa ja nähkää, mikä mellastus tässä maassa on käynnissä, millainen sorto täällä vallitsee! Heillä ei ole tajua oikeudesta – sanoo Herra – vaan he kokoavat omaisuutta kartanoihinsa vääryydellä ja väkivallalla.

Kuulkaa tätä, te jotka poljette vähävaraisia ja ajatte köyhät perikatoon!

Te sanotte: Milloin saamme viimeisetkin kaupan esteet purettua, että voimme myydä huonoa tavaraa kalliilla. Silloin voimme taas pienentää mittaa, suurentaa hintaa ja pettää väärällä vaa’alla. Näin saamme varattomat valtaamme rahalla ja köyhät kenkäparin hinnalla ja rihkamankin myymme kultana.

Herra on vannonut: Minä en unohda yhtäkään heidän tekoansa!

Autius tulee Suomen maahan, Pääoman Peto tuhoaa kaupunkimme, suursijoittajat syövät satomme silmiemme edessä. Autius tulee kaikkialle, kaiken tulee Rahan Mahti tuhoamaan.

Kuulkaa Herran sana, te Suomi-Sodoman johtajat, kuuntele Jumalamme puhetta, sinä Suomi-Gomorran kansa:

Mitä minä kostun teidän ainaisista uhreistanne, sanoo Herra. Olen saanut kyllikseni teidän saneerauspolitiikastanne, jatkuvasta kansalaisten kurittamisesta, ei minua miellytä teidän voittojen maksimointinne. Kuka teitä on käskenyt Mammonaa palvomaan? Lakatkaa jo tarjoamasta turhia uhrejanne, minä inhoan niiden savua!

Visiot ja strategiat, konsultit ja tulosjohtamiset – minä en siedä teidän epäpyhiä mantrojanne, pahoja tekojanne. Teidän kustannustehokkuutenne ja kvartaalinne, minä vihaan niitä. Niistä on tullut minulle taakka, jota olen väsynyt kantamaan.

Voi häpeä! Mammonan portoksi on sortunut koko maa. Herra asettuu käymään oikeutta, hän ryhtyy tuomitsemaan Suomen kansaa. Hän tulee ja vaatii tilille hallituksen, eduskunnan, työmarkkina- ja eläkejärjestöt,  koko elinkeinoelämän:

Te olette riistäneet maan tyhjiin, te olette tärvelleet sen, köyhien omasta te olette koonneet omaisuutenne. Millä oikeudella te ruhjotte minun kansaani, iskette köyhiä vasten kasvoja?

Näin sanoo Jumala, Herra Sebaot. Voi niitä, jotka siirtävät rahat ja työpaikat ulkomaille. Voi niitä, jotka liittävät talon taloon ja yhdistävät pellon peltoon, yrityksen yritykseen, kunnes koko maa on yksin heidän eikä kukaan muu mahdu elämään siellä.

Omin korvin olen kuullut Herran Sebaotin sanan: Näette vielä, että autius saapuu moneen taloon, suuret ja mahtavat ideaparkit ja kauppakeskukset raunioituvat ja viimeisetkin tehtaat ajetaan alas.

Herran päivänä tulee loppu Suomen, koko Euroopan valtiaista ja raharikkaista keinottelijoista, loppu sorrosta ja vainosta!

Jumalattomilta Herra taittaa sauvan, hallitsijoilta ja suurpankeilta ruoskan, jolla ne raivon vallassa lyövät kansoja. Ne vallitsevat kansoja vihansa voimalla ja ahdistavat niitä säästelemättä.

Katso: Herra hävittää Euroopan ja autioittaa sen, runtelee sen kasvot ja lyö hajalle sen asukkaat. Samalla tavoin käy päättäjien kuin kansankin, petosta petoksen jälkeen! Kauhu ja kuoppa ja loukku uhkaavat sinua, Suomen asukas. Joka pakenee kauhun huutoa, se putoaa kuoppaan, ja jos hän kuopasta nousee, hän jää loukkuun.

Sillä taivaan ikkunat aukenevat ja maan perustukset järkkyvät, maa järisee, aaltoaa, huojuu ja sortuu. Maa horjuu kuin juopunut, vaappuu kuin vartiolava tuulessa. Raskaana maata piinaa sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse.

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s